Corona-maatregelen bij Praktijk De Kantorka

1
min read
A- A+
read
corona

Deze maanden, sinds de corona-uitbraak, wordt er veel van ons gevraagd. De ontwikkelingen in het teken van het terugdringen van het corona-virus volgen elkaar in rap tempo op. Hoe gaat Praktijk De Kantorka met de corona-maatregelen om?

Praktijk De Kantorka volgt de richtlijnen van RIVM, GGZ Nederland en de gemeente Breda.

Gelukkig kan een op een therapie en begeleiding doorgaan, zolang jij en ik geen ziekteverschijnselen vertonen. Afspraken worden met ruime tussenpozen ingepland zodat de praktijkruimte tussendoor gereinigd kan worden. 

Ik heb gemerkt dat sommige mensen niet naar de praktijk willen of durven komen. Vaak is dat omdat ze niet de kans willen lopen hun naasten te besmetten. Terwijl het juist nu zo fijn kan zijn om te sparren, je gedachten op een rijtje te zetten, je zorgen te delen of stil te staan bij wat er allemaal in jouw leven gebeurt en wat je voelt.

In deze bijzondere tijd heeft Praktijk De Kantorka daarom haar dienstverlening uitgebreid met Beeldbellen. Beeldbellen is mogelijk via een veilige verbinding, rekening houdend met je privacy. Voor Beeldbellen geldt nu een gereduceerd tarief.

Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via telefoon/app (06-22782623) of per mail, praktijkdekantorka@gmail.com.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen!

Kitty Melkstop