Training Transitie

1
min read
A- A+
read
Training Transitie

Training Transitie

TRAINING TRANSITIE – Je leven een andere draai geven

Nu ben ik aan de beurt!

Ken je dat gevoel? 

Je voelt dat je toe bent aan 'dingen anders doen',  tijd voor jezelf, een droom verwezenlijken, je leven anders inrichten... Wat het ook is, het kan groot zijn of klein, voor jou voelt het van wezenlijk belang.

Een veranderingsproces kan zich aandienen in de vorm van een burn-out, midlife, ziekte of verlies. Of er gebeurt iets in je leven wat je dwingt tot verandering, zoals echtscheiding, ontslag of omdat het met je kind niet goed gaat. Maar… inzicht DAT je iets anders wilt of moet is niet genoeg. Je hebt te onderzoeken WAT je wilt. En HOE je dat gaat bereiken. Er is ook eigen initiatief nodig. LEF. En ACTIE. Want als je niet oplet is er zo weer een jaar voorbij. Wat is er gebeurd met je droom? Je verlangen? Jouw behoefte om de dingen anders te doen?

Even geleden heb ik zelf een veranderingsproces doorlopen. Ik heb ontdekt dat elke stap in dit proces van wezenlijk belang is. Dit persoonlijke proces inspireerde mij tot het ontwikkelen van mijn eigen Training Transitie. Deze training kan jou ondersteunen in je veranderingsproces. Je hoeft het niet alleen te doen!

Binnenkort start de Training Transitie. Doe je mee?

Je vraagt je misschien af…

Is de training wat voor mij?

Heb je het gevoel dat je in een veranderingsproces zit, of ben je toe aan ‘dingen anders doen’? En wil je de tijd nemen om dit proces bewust te doorleven èn kan je daar wel wat steun bij gebruiken? Dan is deze training echt iets voor jou.

Wat levert het me op?

Focus
Je richt jouw aandacht en focus op jouw veranderingsproces in een traject van drie maanden.
Je staat stil bij wat je werkelijk wilt. Je onderzoekt jouw beren op de weg, je mitsen en maren, je twijfels. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Je leert jouw kwaliteiten en kernwaarden (opnieuw) kennen. Je maakt jouw eigen plan.

Structuur
Elk veranderingsproces doorloopt een aantal fasen. Tijdens de training is het transitiemodel ons richtsnoer. De verschillende fasen geven houvast en structuur. Bij elke fase wordt stilgestaan. 

Steun
Het werken in een groep versterkt jouw proces. Je kan ervaringen delen en groeien met anderen in een veilige setting.

Kortom: Je maakt werk van jouw transformatie.
Na afloop van de training is er een verandering in gang gezet.

Nog steeds enthousiast? Op de website van Praktijk De Kantorka onder Aanbod vind je bij Training Transitie alle informatie.