Therapie

Therapie

Praktijk De Kantorka biedt therapie en begeleiding aan volwassenen en jongeren. 

Je kunt bij de praktijk terecht als je behoefte hebt aan ondersteuning bij

Training Transitie

Training Transitie

TRAINING TRANSITIE – Je leven een andere draai geven

Nu ben ik aan de beurt!

Ken je dat gevoel? 

Je voelt dat je toe bent aan 'dingen anders doen',  tijd voor jezelf, een droom verwezenlijken, je leven anders inrichten... Wat het ook is, het kan groot zijn of klein, voor jou voelt het van wezenlijk belang.

Begeleiding burn-out

Body

Hoezo moet ik naar een therapeut? was mijn eerste gevoel toen ik van de arbo-arts het advies kreeg om hulp te zoeken bij het herstellen van mijn burn-out. Ik wist toch zeker wel hoe ik hier weer bovenop kwam, gewoon wat rust en dan hup op zoek naar een nieuwe baan. Dat zou alles beter maken. Bij tegenslag 'gewoon' doorgaan. Zoals ik gewend was. Dit keer bleek het zo niet te gaan. Ik herstelde langzaam en voelde me afgepeigerd en kwetsbaar. Om maar niet te spreken over de onzekerheid van de toekomst want wat moest ik in godsnaam gaan doen.

KOPP Koffie

Ontmoeting voor volwassen KOPP'ers

KOPP Koffie is een ontmoeting voor volwassen KOPP’ers.

Als je opgroeit met een ouder met een psychische kwetsbaarheid, groei je anders op. Zo anders, dat er zelfs een afkorting voor bestaat: KOPP (Kind van een Ouder met Psychische Problemen). Het kan zijn dat je, eenmaal volwassen, merkt dat je jeugd nog steeds van invloed is op jouw leven nu. Misschien draag je nog steeds veel verantwoordelijkheid, is het bewaken van grenzen een uitdaging voor je, of stelt het onderhouden (of loslaten) van familierelaties je voor uitdagingen.

Gestalttherapie

Body

Ik heb ervaren dat een impasse er is omdat een impasse een noodzakelijke fase is voordat je verder kunt gaan naar een volgend stadium, ongeacht hoe angstig of in welke vorm het dan ook uitpakt. Je gebruikte de term rijpen, een impasse moet uitgezeten worden, moet de tijd hebben hebben om te rijpen.

Gestalttherapie

Body

Door een opeenstapeling van factoren; behoorlijk overwerkt, troubles binnen het gezin, was jij voor mij het lichtknopje in een donkere kamer, zodat ik het weer helder zag, de dingen op een rijtje kreeg, en in het juiste perspectief kon plaatsen. Ik deed het uiteindelijk allemaal zelf, ik ben

Zomerworkshop

Zomerworkshop

ZOMERWORKSHOP

De zomerperiode leent zich bij uitstek voor het (opnieuw) stilstaan bij jouw wensen en verlangens. Vaak blijft het bij dagdromen of plannen maken.

Wat zou er van je verlangens terechtkomen wanneer je focus maakt en er over een langere periode aandacht aan schenkt?