Training Levenswerk

Training Levenswerk

Wanneer er lange tijd een zware last op je rust, kan dit zijn tol eisen. Je raakt uit balans, voelt je uitgeput of leeg. Herkenbaar?

Wil je uitrusten, bijkomen, opladen, aan jezelf toe komen?

Wil je verschillende manieren leren om te ontspannen?

Wil je stilstaan bij je levenservaringen en weer in beweging komen?

Wil je jouw kracht, vreugde en energie (her)ontdekken?

Wil je jezelf en je verlangens opnieuw ontdekken?

Begin 2020 start de Training Levenswerk. Een training van 9 bijeenkomsten van januari tot maart (maandagavond) of van maart tot mei (zaterdagochtend). Deze training is bijzonder geschikt als je een langere periode geen ruimte hebben gehad om aan jezelf toe te komen, bijvoorbeeld door mantelzorg, ziekte of verlies. Je krijgt tools aangereikt om je bewustzijn voor lichaam, geest en gevoelens te vergroten en oefeningen om te ontspannen. Je wordt via verschillende werkvormen, met gestalttherapie als fundament, uitgenodigd om contact te maken met jezelf, de ander en jouw behoeftes.
Tussen de trainingsdagen door ga je thuis verder aan de slag met je verworven tools en inzichten. Dit helpt je om ook na afronding van de training het geleerde blijvend in je dagelijks leven toe te passen.

 

Praktische info Training Levenswerk

Wanneer: 9 bijeenkomsten vanaf zaterdag 7 maart (9.30-12.30 uur).
Waar: Breda.
Begeleiding: Kitty Melkstop (gestalttherapeut bij Praktijk De Kantorka)
Investering: Zie Tarieven. SBGA-vergoeding is mogelijk.
Aanmelden: Mail naar praktijkdekantorka@gmail.com of bel Kitty Melkstop (06-22782623).


De Training Levenswerk kan ook IN COMPANY worden verzorgd. In overleg met uw organisatie kan een op uw doelgroep toegespitst programma worden samengesteld. Neem contact met me op via kittymelkstop@kantorka.nl of 06-22782623 om uw wensen te bespreken. U ontvangt dan een voorstel op maat.