Therapeut

Ik ben Kitty Melkstop (1972), getrouwd en moeder van drie kinderen. 

Wanneer ik terugkijk op mijn werkende leven zie ik als rode draad een interesse voor wat de mens beweegt. Ik heb onder meer gewerkt met asielzoekers en vluchtelingen van alle leeftijden, echtparen met een adoptiewens en ouders die zich gesteld zagen voor opvoedkundige uitdagingen. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal.

Ik ben zelf een KOPP-kind, opgegroeid in een gezin met een ouder met een psychiatrische aandoening. Als kind heb ik patronen ontwikkeld om me staande te houden. Eenmaal volwassen zaten deze patronen me in de weg. Gestalttherapie heeft me geholpen deze overlevingspatronen te onderzoeken en te waarderen voor wat ze zijn. Nog steeds pluk ik hier de vruchten van.

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk voor gestalt(art)therapie. Als therapeut breng ik levenservaring en professionele ervaring mee op het gebied van familievraagstukken en -verbanden. Daar ligt ook echt mijn hart. Daarbij kan het onder meer gaan om hulpvragen die te maken hebben met kinderwens – kinderloosheid - zwangerschap – opvoeding van kinderen die extra zorg en aandacht vragen - adoptie – onveilige jeugd - KOPP – mantelzorg – levend verlies.

In 2017 was ik te gast in het radioprogramma Jes! Het interview ging over mijn achtergrond en mijn werk. Je kunt het interview binnenkort hier terugluisteren.

Wil je meer weten over mijn achtergrond, opleiding of werkervaring? Kijk eens op mijn Linkedin profiel of neem contact met me op!