Ervaringen

 • Ervaring vrouw 2019

  Je hebt samen met mij gezocht naar een manier om in contact met mijn gevoel te komen zonder dat ik te overweldigd werd. Je laat voelen dat je echt geinteresseerd bent en meedenkt en meevoelt. Ik heb veel van mezelf geleerd en snap mezelf nu beter. Bij jou kwam ik pas echt in contact met mijn gevoel en tot inzichten. Beeldend bezig zijn past goed bij me. Ik kan goed vanuit mijn gevoel werken en kom dan makkelijker in contact met mezelf.

  vrouw, 2019
 • Ervaring vrouw 2019

  Fantastische begeleiding. Een mens die meedenkt tot in je ziel en er daadwerkelijk mee aan de slag gaat.

  vrouw, 2019
 • Ervaring vrouw 2018

  Ik vond het steeds erg prettig om bij je te komen. Ik voelde mij gehoord en gezien door jou. Door de manier waarop jij invulling geeft aan de sessies kon ik voelen wat er gebeurde, wat mij beter hielp dan er alleen maar over praten. Je wist altijd de juiste snaar te raken en hebt mij in korte tijd heel veel verder gebracht.

  Vrouw, 2018
 • Ervaring vrouw 2018

  Eindeloze gesprekken heb ik gehad met maatschappelijk werk, psychologen, EMDR... Ze concludeerden allemaal, het ligt aan je jeugd, maar ze deden er verder niks mee. Maar jij, jij pakte het allemaal anders aan! Je hebt me geleerd (met heel veel tranen, maar ook dat mocht) om beter voor mezelf op te komen, vaker NEE zeggen, veel meer praten en niet doemdenken. Jij leerde me dat ik wel degelijk een waardevol mens ben, dat ik emotioneel mag zijn. Ik stel mijn eigen grenzen. Ik heb innerlijk veel meer rust gekregen en ook fysiek gaat het een stuk beter.

  vrouw, 2018
 • Ervaring vrouw 2018

  Ik heb jouw begeleiding als heel prettig ervaren omdat ik het gevoel had dat je de juiste snaar bij me wist te raken. Ik heb het ervaren als steun, mede omdat jij me erg in mijn waarde liet. Daardoor wist je mijn vertrouwen snel te winnen. 

  vrouw, 2018
 • Ervaring man 2017

  Kitty weet op een spontane en creatieve manier, werkelijk contact te maken! Ze neemt niet snel genoegen met een antwoord maar gaat samen met jou op (onder)zoek. Hierdoor kom je zeker tot verrassende resultaten.

  man, 2017