Ervaringen

Ik heb ervaren dat een impasse er is omdat een impasse een noodzakelijke fase is voordat je verder kunt gaan naar een volgend stadium, ongeacht hoe angstig of in welke vorm het dan ook uitpakt. Je gebruikte de term rijpen, een impasse moet uitgezeten worden, moet de tijd hebben hebben om te rijpen.

vrouw, 2020

Door een opeenstapeling van factoren; behoorlijk overwerkt, troubles binnen het gezin, was jij voor mij het lichtknopje in een donkere kamer, zodat ik het weer helder zag, de dingen op een rijtje kreeg, en in het juiste perspectief kon plaatsen. Ik deed het uiteindelijk allemaal zelf, ik ben

vrouw, 2020

Je hebt samen met mij gezocht naar een manier om in contact met mijn gevoel te komen zonder dat ik te overweldigd werd. Je laat voelen dat je echt geinteresseerd bent en meedenkt en meevoelt. Ik heb veel van mezelf geleerd en snap mezelf nu beter. Bij jou kwam ik pas echt in contact met mijn gevoel en tot inzichten. Beeldend bezig zijn past goed bij me. Ik kan goed vanuit mijn gevoel werken en kom dan makkelijker in contact met mezelf.

vrouw, 2019

Fantastische begeleiding. Een mens die meedenkt tot in je ziel en er daadwerkelijk mee aan de slag gaat.

vrouw, 2019

Ik vond het steeds erg prettig om bij je te komen. Ik voelde mij gehoord en gezien door jou. Door de manier waarop jij invulling geeft aan de sessies kon ik voelen wat er gebeurde, wat mij beter hielp dan er alleen maar over praten. Je wist altijd de juiste snaar te raken en hebt mij in korte tijd heel veel verder gebracht.

Vrouw, 2018

Eindeloze gesprekken heb ik gehad met maatschappelijk werk, psychologen, EMDR... Ze concludeerden allemaal, het ligt aan je jeugd, maar ze deden er verder niks mee. Maar jij, jij pakte het allemaal anders aan! Je hebt me geleerd (met heel veel tranen, maar ook dat mocht) om beter voor mezelf op te komen, vaker NEE zeggen, veel meer praten en niet doemdenken. Jij leerde me dat ik wel degelijk een waardevol mens ben, dat ik emotioneel mag zijn. Ik stel mijn eigen grenzen. Ik heb innerlijk veel meer rust gekregen en ook fysiek gaat het een stuk beter.

vrouw, 2018

Ik heb jouw begeleiding als heel prettig ervaren omdat ik het gevoel had dat je de juiste snaar bij me wist te raken. Ik heb het ervaren als steun, mede omdat jij me erg in mijn waarde liet. Daardoor wist je mijn vertrouwen snel te winnen. 

vrouw, 2018

Kitty weet op een spontane en creatieve manier, werkelijk contact te maken! Ze neemt niet snel genoegen met een antwoord maar gaat samen met jou op (onder)zoek. Hierdoor kom je zeker tot verrassende resultaten.

man, 2017

Jouw feedback en betrokkenheid geven mij stevigheid en ondersteuning in de zware periode die ik nu doorga en ik ben heel blij dat deze manier van ondersteuning in mijn proces mogelijk is.

 

vrouw, 2017