Therapie

Therapie

Praktijk De Kantorka biedt therapie en begeleiding aan volwassenen en jeugd. 

Je kunt bij de praktijk terecht als je behoefte hebt aan ondersteuning bij

KOPP Koffie

Ontmoeting voor volwassen KOPP'ers

KOPP Koffie is een ontmoeting voor volwassen KOPP’ers.

Als je opgroeit met een ouder met een psychische kwetsbaarheid, groei je anders op. Zo anders, dat er zelfs een afkorting voor bestaat: KOPP (Kind van een Ouder met Psychische Problemen). Het kan zijn dat je, eenmaal volwassen, merkt dat je jeugd nog steeds van invloed is op jouw leven nu. Misschien draag je nog steeds veel verantwoordelijkheid, is het bewaken van grenzen een uitdaging voor je, of stelt het onderhouden (of loslaten) van familierelaties je voor uitdagingen.

Gestalttherapie

Body

Ik heb ervaren dat een impasse er is omdat een impasse een noodzakelijke fase is voordat je verder kunt gaan naar een volgend stadium, ongeacht hoe angstig of in welke vorm het dan ook uitpakt. Je gebruikte de term rijpen, een impasse moet uitgezeten worden, moet de tijd hebben hebben om te rijpen.

Gestalttherapie

Body

Door een opeenstapeling van factoren; behoorlijk overwerkt, troubles binnen het gezin, was jij voor mij het lichtknopje in een donkere kamer, zodat ik het weer helder zag, de dingen op een rijtje kreeg, en in het juiste perspectief kon plaatsen. Ik deed het uiteindelijk allemaal zelf, ik ben

Zomerworkshop

Zomerworkshop

ZOMERWORKSHOP

De zomerperiode leent zich bij uitstek voor het (opnieuw) stilstaan bij jouw wensen en verlangens. Vaak blijft het bij dagdromen of plannen maken.

Wat zou er van je verlangens terechtkomen wanneer je focus maakt en er over een langere periode aandacht aan schenkt?

Corona-maatregelen bij Praktijk De Kantorka

corona

Deze maanden, sinds de corona-uitbraak, wordt er veel van ons gevraagd. De ontwikkelingen in het teken van het terugdringen van het corona-virus volgen elkaar in rap tempo op. Hoe gaat Praktijk De Kantorka met de corona-maatregelen om?

Praktijk De Kantorka volgt de richtlijnen van RIVM, GGZ Nederland en de gemeente Breda.

Gelukkig kan een op een therapie en begeleiding doorgaan, zolang jij en ik geen ziekteverschijnselen vertonen. Afspraken worden met ruime tussenpozen ingepland zodat de praktijkruimte tussendoor gereinigd kan worden. 

Verhuisbericht

Nieuwe locatie

Praktijk De Kantorka is verhuisd naar het terrein van de oude Koepelgevangenis in Breda. Een bijzondere plek, gevuld met historie. De praktijk zit in een deel waar vroeger kantoren waren, naast de vrouwengevangenis. Het voelt goed om hier mijn praktijk verder vorm te geven!

Voor nu ontvang ik alleen nog individuele cliënten, rekening houdend met de RIVM-richtlijnen. Wanneer de RIVM-richtlijnen het weer toestaan, nodig ik je van harte uit voor de officiële opening!
Hopelijk tot binnenkort.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Blijf gezond.